Rockit iedere dag

Maak kennis met Rockit™ appel, je nieuwe favoriete snack voor onderweg. Boordevol smaak, energie en voedingsstoffen, zijn ze de perfecte gezonde opkikker - waar je ook heen gaat, wat je ook doet.

Scroll voor meer

We think you're in the USA.

Would you like to switch to your local website?

Visit USA website

Deconstructed flower, petals are in the shape of love hearts

‘S WERELDS EERSTE APPEL IN SNACKFORMAAT*

Sleep mij

Geef jouw dag meer energie

Van kinderen tot topatleten, onze appels in snackformaat helpen mensen over de hele wereld om elke dag te rocken. Ze zijn gemakkelijk en gezond en zitten in een handige recycleerbare verpakking die je overal mee naartoe kunt nemen.

*‘s Werelds eerst miniatuur appel zoals erkend door de Europese economische commissie van de Verenigde Naties.

Rockit in ons dagelijks leven

Girl dancing in the park

Rockit™ appel

Hier is de Rockit wetenschap

Rockit™ appels zitten boordevol natuurlijke energie en voedingsstoffen. Naast de natuurlijke fructose en sucrose die je lichaam gemakkelijk omzet in energie, bevat elke hap Rockit™-appel ook een krachtige hoeveelheid vezels, vitaminen en antioxidanten om je tiptop te blijven voelen.

Meer weten?

Rockit’s verhaal

Attitude is alles

Rockit begon als een klein zaadje van een idee 20 jaar geleden. Vandaag helpen we elke dag mensen hun dag te laten rocken in meer dan 30 landen over de hele wereld. En we zijn nog maar net begonnen.

Meer weten

NIETS DAN GOEDS

Vers, Gezond, Heerlijk

Rockit™appels zijn schoner, veiliger en blijven langer vers. Waarom? Omdat ze gewassen zijn en direct verpakt in onze handige verpakkingen. Deze verpakkingen zijn 100% handig en 100% recycleerbaar, en we werken aan nog duurzamere manieren om onze appels perfect te houden.

18 rockit apples sitting next to each other in a single line

Krijg deze appels in handen

Rockit™-appels zijn nu verkrijgbaar in België. Vind ons bij jou in de buurt.