Maak kennis met 's werelds eerste appel in snackformaat*.

1

Geef je dag meer energie

Rockit™ appels zitten boordevol natuurlijke energie en voedingsstoffen, zodat jij je dag kunt rocken. De eerste miniatuurappel ter wereld*, handig en gezond - de perfecte snack om mee te nemen.

*‘s Werelds eerst miniatuur appel zoals erkend door de Europese economische commissie van de Verenigde Naties.

Lady boxer in changing room with Rockit apple in her hand

2

Ziehier de Rockit wetenschap

Rockit™ snack appels zitten boordevol geconcentreerde smaak, energie en voedingsstoffen. Naast de natuurlijke fructose en sucrose die je lichaam gemakkelijk omzet in energie, bevat elke hap Rockit™-appel ook een krachtige hoeveelheid vezels, vitaminen en antioxidanten om je tiptop te blijven voelen.

3

Een nieuwe manier om te groeien

Vanuit onze zonnige boomgaarden in Nieuw-Zeeland hebben we 20 jaar zorg en liefde nodig gehad om op natuurlijke wijze de perfecte mix te ontwikkelen van twee van de zoetste, knapperigste appels die er zijn: Gala en Splendour. Tegenwoordig worden we in 10 landen over de hele wereld gekweekt waaronder België.

Meer weten

4

Verpakking met attitude

Rockit™ appelverpakkingen houden de knapperigheid vast! Ze zijn niet alleen 100% handig, maar ook 100% recycleerbaar. Wij wassen en verpakken onze appels in België, zodat ze schoner, veiliger en langer vers blijven.

Meer weten

Krijg deze appels in handen

Rockit™-appels zijn nu verkrijgbaar in België. Vind ons bij jou in de buurt.